Festival Internacional de Cinemes Africans de Barcelona

Iª Edició del Festival Internacional de Cinemes Africans de Barcelona

La primera edició del FICAB aposta per una selecció gurmet de títols premiats o nominats en festivals de reconegut prestigi sota l’eslògan BORA KABISA, que en llengua suajili vol dir «El millor». Els llargmetratges que entren en competició han sigut seleccionats perquè van ser projectats recentment i, o bé han sigut premiats o han tingut molt bon acolliment per part del públic. 

El Festival tindrà lloc des del dissabte 5 fins al divendres 11 d’octubre en el Cinema Maldà de Barcelona, que està a punt de complir el seu 70 aniversari i és el cinema de pantalla única més antic de la ciutat, en ple barri Gòtic.

Seran 7 llargmetratges en competició, tant ficció com documental, ja que considerem que tots dos gèneres poden competir en igual de condicions. Aniran acompanyats d’alguns curtmetratges que no entren en competició.

Ens fa il·lusió anunciar que el jurat serà 100% afrodescendent format per l’actriu Vicenta Ndongo, l’actriu i creadora Silvia Albert i la directora Sally Fenaux, que s’encarregarà d’atorgar el premi al millor llargmetratge.  

amb el suport de

organitza

9_cinemafriques_2

entitats aliades

entitats que han confiat en el ficab, per ordre alfabètic